เป็นเครื่องจักรที่เหมาะอย่างยิ่งในการเก็บเกี่ยวพืชอาหารหญ้าอัลฟัลฟ่าไม้ดอกใบบีทรูทใบแครอทเป็นต้นเครื่องจักรที่ได้รับการติดตั้งระบบส่งกำลังที่ออกแบบมาเพื่อทำงานในสภาวะที่หนักหน่วงจะตอบสนองความคาดหวังของคุณได้อย่างเหมาะสมแม้ในสภาวะที่ยากลำบาก โรเตอร์อิสระอิสระที่ประกอบด้วยสองส่วนทำจากเหล็กพิเศษ

ใบมีดรูปทรงทำให้เกิดพลังแรงเหวี่ยงทำให้มีตำแหน่งยึดกับปีกในระหว่างการทำงานเพื่อให้ได้การเก็บเกี่ยวที่ดีที่สุดแม้ในสภาวะการเก็บเกี่ยวที่หนักที่สุด หากใบมีดสัมผัสกับหินหรือความต้านทานสูงที่คล้ายกันจะทำหน้าที่ป้องกันความเสียหาย Telescopicwheels ช่วยให้เครื่องจักรเดินหน้าได้ในพื้นเปียกโดยไม่จม

ชุดควบคุมระยะไกลไม่ต้องการการบำรุงรักษาและสามารถใช้พลังงานขั้นต่ำได้ สามารถปรับความสูงของรูปร่างได้ก่อนหน้านี้ผ่านการปรับสกรู เครื่องได้รับการติดตั้งระบบกันสะเทือน 3 จุดดังนั้นจึงมีรูปแบบที่แตกต่างจากรุ่นที่เทียบเท่า

Çelikel Forage Harvester is an idealmachine to harvest forage, alfalfa, flowering plants, beet leaves, carrotleaves etc. The machine that has been equipped with transmission system thatwas designed to work at heavy conditions will meet your expectations properlyeven in the hardestconditions. Free independent rotor that composes two parts is made of specialsteel.

Shape blades causes centrifugal power, thisprovides fixing position to wings during operation so the best harvesting isobtained even in the heaviest harvesting conditions. If the blades expose toany stone or similar high resistance, it will act to prevent damage. Telescopicwheels assist the machine to forward in the wet ground without sinking.

Remote control unit never requiresmaintenance and can work minimum power. Adjusting shape height is possiblepreviously through adjusting screws. The machine has been equipped by 3 pointsuspension system so it has a different format from its equivalents.

ใส่ความเห็น

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องข้อมูลจำเป็นถูกทำเครื่องหมาย *